Toon alles (4)

Nieuwe zorgverzekerden steunen in 2010 goede doelen

19 november 2009, 08:59
AMSTERDAM (29 oktober) – Internetverzekeraar United Insurance, onderdeel van Delta Lloyd, doneert bij iedere nieuwe zorgverzekering twintig euro aan een goed doel.


Na het afsluiten van een nieuwe polis via internet bij United Insurance wordt de keuze geboden uit een groot aantal goede doelen uit de NationaleGoedeDoelenTest waarmee een samenwerking is aangegaan. Via de website van deze organisatie kunnen de nieuwe polishouders vrij eenvoudig het goede doel van hun keuze te vinden. Er zijn 12.000 goede doelen in Nederland. Wie geef je wat? Stichting NationaleGoedeDoelenTest helpt eenbewuste keuze te maken in dat labyrint.


Donatie niet ten koste van korting

De donatie van twintig euro per zorgverzekering gaat niet ten koste van de kortingen. Deze blijven de hoogste van Nederland op de Delta Lloyd zorgverzekering. United Insurance is een internetaanbieder van zorgverzekeringen en autoverzekeringen via de website www.unitedinsurance.nl.


Samenwerking Astma Fonds en Donaid

Op zich is het fenomeen dat een deel van de premie voor een verzekering naar een goed doel gaat niet nieuw. Eerder dit jaar kondigde het Astma Fonds aan dat sympathisanten van deze organisatie kunnen besparen op hun verzekeringspremies én tegelijkertijd hun bijdrage aan dit goede doel opschroeven. Het Astma Fonds was toen het eerste goede doel dat op deze wijze reclame ging maken voor Donaid, een bedrijf dat veertig procent van de provisie op verzekeringen doorsluist naar een goed doel naar keuze. Eenzelfde percentage van de provisie geeft Donaid terug aan de verzekerde. De overige twintig procent houdt Donaid in om de eigen kosten te dekken.Kika en CliniClowns

Op 9 november kondigde Delta Lloyd ook al een samenwerking aan met

Independer.nl
voor een ‘Goed Doen Zorgverzekering’. De Goed Doen Zorgverzekering is een zorgverzekering, waarbij per polis 57,50 euro wordt gedoneerd aan het goede doel. Het bedrag wordt verdeeld tussen KiKa en CliniClowns.
 
gerelateerde items