Nieuw thema en onderdak voor Civil Society 2006

18 januari 2006, 08:59

“Moed: Durf te geven” is het thema van het zevende Civil Society-congres dat plaatsvindt op 13 en 14 juni in het vernieuwde Beatrix Theater in Utrecht.

De vier organiserende brancheorganisaties FIN (vermogensfondsen), ISF (lokaal wervende instellingen), NGF (beroepsvereniging fondsenwervers) en VFI (landelijk wervende goede doelen) motiveren de keuze voor het thema als volgt: “Het vergt in deze tijd moed om succesvol te zijn als goed doel of vermogensfonds. Moed om te vernieuwen, om mensen te inspireren, om door te zetten en om grenzen op te zoeken en je nek uit te steken. Het vergt ook moed om te vertrouwen in onszelf, in de medemens en op een goede afloop.
Van persoonlijke moed tot collectieve moed. Het staat allemaal centraal in het nieuwe programma voor Civil Society 2006.”

De organisatie heeft afscheid genomen van de oude locatie (Fygi in Zeist) en gekozen voor het Beatrix Theater in Utrecht. Voorafgaand aan het congres worden op maandag 12 juni masterclasses georganiseerd, gevolgd door een speciaal avondprogramma.

Binnenkort in FM uitgebreid aandacht voor de nieuwe opzet van het Civil Society-congres 2006

gerelateerde items