Toon alles (3)

Welkom in de Newsroom van... Leger des Heils

12 juli 2018, 06:00
Welkom in de Newsroom van... Leger des Heils
Welkom in de Newsroom van... Leger des Heils
Regelmatig stellen wij een van de DDB-partners aan u voor. Organisaties die zich zowel in de gedrukte jaargids en de speciale ‘wachtkamer-editie’ van De Dikke Blauwe, als ook op onze website profileren en de steunwaardigheid motiveert met hun eigen actuele newsroom. Deze keer vragen we uw aandacht voor: Leger des Heils. 
 
Het Leger des Heils is er voor mensen zonder helper. Het maakt niet uit welke achtergrond of levensovertuiging je hebt. Iedereen kan een beroep doen op het Leger des Heils. Het Leger des Heils gelooft in kansen voor iedereen. Omdat ieder mens ertoe doet. Het Leger is onder meer actief op het gebied van de hulp aan dak- en thuisloze mensen, jeugdzorg, eenzaamheid onder ouderen, schuldhulpverlening, arbeidsre-integratie.
 
Vorig jaar werden door het Leger des Heils 104.432 mensen zijn geholpen, 6,6 miljoen maaltijden verstrekt en zijn er 1,9 miljoen overnachtingen geweest. De tweedehandskledingwinkels telden 22.285 bezoekers per week.
Cliënten krijgen bij het Leger des Heils de kans om weer aan de slag te gaan. ‘Ze ontdekken hun talenten. Ze doen werkervaring op en ontwikkelen structuur in onze reïntegratiebedrijfjes. Uw donatie kan hierin het verschil maken’, aldus het Leger des Heils.
 
Meer weten over Leger des Heils? Neem dan een kijkje in de newsroom. Daar vindt u behalve het paspoort van de stichting ook het laatste nieuws, video’s, de belangrijkste resultaten en het meest recente jaarverslag. Klik hier.

Wat is een Newsroom op de website van De Dikke Blauwe? Klik hier voor uitleg.
 
gerelateerde items