Toon alles (2)

Welkom in de Newsroom van... KNRM

27 juni 2018, 05:54
Welkom in de Newsroom van... KNRM
Welkom in de Newsroom van... KNRM
Regelmatig stellen wij een van de DDB-partners aan u voor. Organisaties die zich zowel in de gedrukte jaargids en de speciale ‘wachtkamer-editie’ van De Dikke Blauwe, als ook op onze website profileren en de steunwaardigheid motiveert met hun eigen actuele newsroom. Deze keer vragen we uw aandacht voor: KNRM. 
 
De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) komt mensen in nood op het water te hulp. Staat dag en nacht klaar met 1.300 vrijwilligers. Vaart met 60 reddingboten ongeveer 2.000 keer per jaar uit voor noodmeldingen. Redt meer dan 3.000 mensen per jaar. Wordt in stand gehouden door donaties, schenkingen en nalatenschappen. Ontvangt geen subsidie. Verricht hulpverleningen kosteloos. De KNRM redt het niet zonder haar 93.000 donateurs, nalatenschappen en grote schenkers.
 
De KNRM doet haar werk op zee en ruime binnenwateren in Nederland en hecht er waarde aan om een sterke en persoonlijke relatie met haar schenkers te onderhouden. Hierdoor kan veel rekening gehouden worden met wensen van de schenker. Zowel qua vorm van de schenking (periodiek, Fonds op Naam, etc.) als qua bestemming. ‘Een schenking kan bijvoorbeeld lokaal worden besteed aan één van onze 45 reddingstations. Vaak wordt gekozen voor een schenking ten behoeve van de bouw van een reddingboot of boothuis, waaraan de schenker een naam naar keuze, bijvoorbeeld de naam van een dierbare mag verbinden’, aldus de KNRM.
 
De komende periode richt KNRM de pijlen op blijvend innoveren én investeren in de veiligheid van de eigen bemanningen en de slagingskans van reddingoperaties. De KNRM heeft een nieuwbouwplan tot 2024 voor reddingboten en boothuizen met investeringen tussen de € 50.000 en € 2,5 miljoen per object.
 
Meer weten over KNRM? Neem dan een kijkje in de newsroom. Daar vindt u behalve het paspoort van de stichting ook het laatste nieuws, video’s, de belangrijkste resultaten en het meest recente jaarverslag. Klik hier.

Wat is een Newsroom op de website van De Dikke Blauwe? Klik hier voor uitleg.
 
gerelateerde items