Toon alles (3)

Welkom in de Newsroom van... Kansfonds

31 mei 2018, 06:00
Welkom in de Newsroom van... Kansfonds
Welkom in de Newsroom van... Kansfonds
Regelmatig stellen wij een van de DDB-partners aan u voor. Organisaties die zich zowel in de gedrukte jaargids en de speciale ‘wachtkamer-editie’ van De Dikke Blauwe, als ook op onze website profileren en de steunwaardigheid motiveert met hun eigen actuele newsroom. Deze keer vragen we uw aandacht voor: Kansfonds. 
 
Veel kwetsbare mensen in Nederland redden het niet als er niemand naar hen omkijkt. Zoals de 200.000 ouderen die eenzaam zijn. En de 377.000 kinderen die opgroeien in armoede. Met geld en jarenlange ervaring ondersteunt Kansfonds projecten in de buurt, opgezet door bevlogen mensen. Die kijken naar wat kwetsbare mensen wél kunnen om hun kansen te verbeteren. Zo werkt Kansfonds met hen samen aan een samenleving waarin steeds meer mensen zich inzetten voor elkaar. Het afgelopen jaar maakte Kansfonds met ruim 9,4 miljoen euro 541 initiatieven voor kwetsbare mensen mogelijk.

Het komende jaar wil Kansfonds 613 projecten realiseren. Daarbij zet het fonds fors in op kinderen die opgroeien in armoede en op zwerfjongeren. 
 
Meer weten over Kansfonds? Neem dan een kijkje in de newsroom. Daar vindt u behalve het paspoort van de stichting ook het laatste nieuws, video’s, de belangrijkste resultaten en het meest recente jaarverslag. Klik hier.

Wat is een Newsroom op de website van De Dikke Blauwe? Klik hier voor uitleg.
 
gerelateerde items