Toon alles (3)

Welkom in de Newsroom van... Health Works

22 maart 2018, 05:00
Welkom in de Newsroom van... Health Works
Welkom in de Newsroom van... Health Works
Regelmatig stellen wij een van de DDB-partners aan u voor. Organisaties die zich zowel in de gedrukte jaargids en de speciale ‘wachtkamer-editie’ van De Dikke Blauwe, als ook op onze website profileren en de steunwaardigheid motiveert met hun eigen actuele newsroom. Deze keer vragen we uw aandacht voor: Health Works. 
 
Health Works werkt aan gezondheid in gebieden die getroffen zijn door oorlog of rampen. In deze gebieden staan mensen voor de immense taak de maatschappij weer op te bouwen terwijl zij lijden onder armoede, ziekte en de emotionele gevolgen van conflict. Health Works gebruikt ‘gezondheid’ daarom als zowel doel als middel. Het doel is toegankelijke gezondheidszorg voor iedereen. Door daar samen met lokale gemeenschappen aan te werken gebruikt Health Works we gezondheid als middel om mensen weer bij elkaar te brengen en onderling vertrouwen te herstellen.

Het afgelopen jaar besteedde Health Works meer dan elf miljoen euro aan wederopbouw, herstel van zorgsystemen, samen met de lokale bevolking en stakeholders. De komende periode is de organisatie druk met de uitbreiding van activiteiten naar andere landen, mede ondersteund door niet-institutionele donoren. En er wordt verder gewerkt aan de ontwikkeling en implementatie van ‘evidence based’ interventies voor publieke gezondheid in post-conflictgebieden.
 
Meer weten over Health Works? Neem dan een kijkje in de newsroom. Daar vindt u behalve het paspoort van de stichting ook het laatste nieuws, video’s, de belangrijkste resultaten en het meest recente jaarverslag. Klik hier.

Wat is een Newsroom op de website van De Dikke Blauwe? Klik hier voor uitleg.
 
gerelateerde items