Toon alles (2)

Welkom in de Newsroom van... DierenLot

8 februari 2018, 06:00
Welkom in de Newsroom van... DierenLot
Welkom in de Newsroom van... DierenLot
Regelmatig stellen wij een van de DDB-partners aan u voor. Organisaties die zich zowel in de gedrukte jaargids en de speciale ‘wachtkamer-editie’ van De Dikke Blauwe, als ook op onze website profileren en de steunwaardigheid motiveert met hun eigen actuele newsroom. Deze keer vragen we uw aandacht voor: DierenLot. 
 
Stichting DierenLot komt op voor mishandelde, verwaarloosde, afgedankte en gewonde dieren in nood. Dit doet de stichting door samen te werken met en steun te bieden aan lokale dierenhulporganisaties. Zo rijden er inmiddels circa honderdvijftig eigen dierenambulances en biedt DierenLot haar partners hulp bij o.a. medicijnen, voer, hulpmaterialen, operaties en andere (nood)zaken. Ook bewustwordingscampagnes zijn belangrijk.
 
DierenLot streeft naar een verdubbeling van het aantal dierenambulances, verdere bouw aan een fijnmazig netwerk van dierenhulporganisaties en verspreiding van kennis en informatie én ondersteuning bij fondsenwerving. Het aantal beneficianten groeit jaarlijks, maar om dit doel te bereiken is nog veel meer steun nodig.

Meer weten over DierenLot? Neem dan een kijkje in de newsroom. Daar vindt u behalve het paspoort van DierenLot ook het laatste nieuws, video’s, de belangrijkste resultaten en het meest recente jaarverslag. Klik hier.

Wat is een Newsroom op de website van De Dikke Blauwe? Klik hier voor uitleg.
 
gerelateerde items