Toon alles (2)

Paspoort aanvragen

2 april 2018, 00:00
Doe ook (weer) mee met De Dikke Blauwe5 en vraag nu uw paspoort aan.
Doe ook (weer) mee met De Dikke Blauwe5 en vraag nu uw paspoort aan.
Op 22 november 2018 verschijnt alweer de vijfde editie van De Dikke Blauwe tijdens het Civil Power evenement in Debatcentrum De Balie in Amsterdam, met prominente gasten. De Dikke Blauwe is uitgegroeid tot de betrouwbaarste en gewaardeerdste journalistieke zender voor (major) donors en hun financiële adviseurs.Doe ook (weer) mee met De Dikke Blauwe om onder de aandacht te komen van (groot)gevers en financiële adviseurs.
 
De Dikke Blauwe5 biedt wederom zeshonderd pagina’s informatie, opinie en achtergrond voor major donors en hun adviseurs, vermogensadviseurs bij de private banks, alle notariskantoren in Nederland en andere (financiële) intermediairs en alle bestuurders en toezichthouders van charitatieve fondsen en fondsenwervende non-profits. Kortom, uw doelgroep.
 
Netwerken
De Dikke Blauwe is voor mensen en organisaties die zich met eigen middelen, kennis en tijd inzetten voor een betere wereld, zoals:
• Major donors en hun adviseurs
• Vermogensadviseurs bij de private banks
• Notariskantoren in Nederland en andere (financiële) dienstverleners
• Bestuurders en toezichthouders van charitatieve fondsen en fondsenwervende non-profits

Paspoorten voor major donors en hun adviseurs 
In het hart van de jaargids vindt u de inmiddels bekende en gewaardeerde redactionele paspoorten van en interviews met individuele bestuurders als instellingen, die hun steunwaardigheid bepleiten door de relevantie en impact van hun werk onder de aandacht te brengen van potentiele donoren en investeerders en hun adviseurs. 

EXTRA: De Dikke Blauwe Ontvangstruimte-editie
Een op private gevers afgestemde ‘light versie’ voor de ontvangstruimtes van alle notariskantoren in Nederland en andere financiële intermediairs. Deze editie bevat algemene en fiscale informatie over schenken en nalaten en alle paspoorten.
 
EXTRA: eigen Newsroom 
Organisaties met een DDB Paspoort in de Jaargids participeren ook met een eigen Newsroom op www.dedikkeblauwe.nl. In de Newsrooms staan de laatste nieuwtjes, achtergrondartikelen, DDB Paspoorten, video’s, jaarverslagen en andere belangrijke documenten. 

EXTRA: Elseviers Weekblad
Op 1 december verschijnt er in Elseviers Weekblad een speciale ‘De Dikke Blauwe sectie’, met algemene en fiscale informatie over schenken en nalaten. Goede doelen kunnen hier met een uitgebreid paspoort en/of interview in participeren.
 
Laat tijdig weten dat u (weer) meedoet met De Dikke Blauwe5
Vul onderstaand formulier in. Hebt u een origineel idee voor exposure dat afwijkt van de standaard participatiemogelijkheden, dan staat uitgever Johan Dijk (06 15 89 42 45; johan.dijk@lenthe.nl) u graag te woord.

Informatie over Newsroom en Paspoorten aanvragen

Vul onderstaande formulier in. Na aanvraag nemen wij binnen maximaal drie werkdagen contact met u op.
Aanhef
Voornaam
Achternaam
E-mail
Organisatie
Functie
Telefoon
Opmerkingen
gerelateerde items