Najaar 2015: lancering online portal voor major donors

4 juni 2015, 04:00
Najaar 2015: lancering online portal voor major donors
Najaar 2015: lancering online portal voor major donors
Behalve een gedrukte jaargids lanceert De Dikke Blauwe/Filanthropium dit najaar ook een online portal voor major donors. Op www.homeofmajordonors.nl komt 24/7 informatie voor grootgevers over alle mogelijke aspecten van schenken en nalaten aan goede doelen.

Filanthropium-uitgever Johan Dijk: ‘Grootgevers en hun adviseurs hebben ons gevraagd naast de gedrukte De Dikke Blauwe ook om een 24/7 informatiebron voor schenken en nalaten aan goede doelen gevraagd. Hierdoor transformeert De Dikke Blauwe van een jaargids eigenlijk in een permanente ‘major donor campagne’. Op dit moment zijn we bezig die te ontwikkelen onder de naam ‘Home of Major Donors’. Op www.homeofmajordonors.nl vinden grootgevers en hun adviseurs straks een scala aan informatie: permanent geüpdate profielen en paspoorten van zowel goede doelen als van adviseurs, uitgebreide tips voor strategisch schenken, nieuws en uitgebreide zoekmethoden.
Volgens Dijk zal de Bèta-versie van de nieuwe portal na de zomer worden opgeleverd. Nieuws over de voortgang van www.homeofmajordonors.nl leest u in komende editie van Filanthropium Journaal.

Wilt u meer informatie over de permanente ‘Major Donor Campagne’ van De Dikke Blauwe/Filanthropium? Bel: 06 330 101 78 of mail: info@lenthe.nl
gerelateerde items