MVO Nederland benoemt Bram Adema in Raad van Toezicht

3 juni 2020, 08:48
Bram Adema: nieuw in RvT MVO Nederland.
Bram Adema: nieuw in RvT MVO Nederland.

MVO Nederland benoemt Bram Adema (54) tot lid van de Raad van Toezicht, het uit zes leden bestaande, toezichthoudende orgaan van  beweging van ondernemers voor de nieuwe economie. Bram Adema volgt met deze benoeming Anne-Marie Rakhorst op.

Bram Adema is oprichter en directeur van CFP Green Buildings, dat zich inzet voor het verduurzamen van alle gebouwen en huizen in Nederland. Hij is bovendien een van de initiatiefnemers van Green Deal Circular Buildings – een Nederlands publiekprivaat samenwerkingsverband – en het Green Buildings-congres. Ook is Adema bestuurslid van de Dutch Green Building Council – maatschappelijke organisatie voor duurzame gebouwen en vastgoed – en gastdocent voor het MSc-programma van Saxion University in Real Estate & Facility Management. 

Bram Adema: “Met CFP Green Buildings zetten we ons in voor de verduurzaming van gebouwen in Nederland. Het verminderen van CO2-uitstoot en circulariteit spelen daarbij een grote rol. Ik kijk ernaar uit om mijn kennis en ervaring de komende tijd in te zetten als toezichthouder van MVO Nederland en daarmee bij te dragen aan het versnellen van de transitie naar een nieuwe economie.”  

De raad van toezicht bestaat verder uit voorzitter Peter Blom (directeur Triodos Bank), Carla Moonen (Bestuursvoorzitter Koninklijke NLingenieurs), Talitha Muusse (o.a. verbonden aan TNO, Wakker Dier en Stichting NatuurCollege), Ron Steenkuijl (directeur Corporate Affairs ADG Dienstengroep) en Pallas Agterberg (directeur Strategie Alliander).

Bron: MVO Nederland
 

gerelateerde items