Kanshebbers Impact Challenge Award verdubbeld

5 november 2020, 06:00
Kanshebbers Impact Challenge Award verdubbeld
Kanshebbers Impact Challenge Award verdubbeld
Negentien goede doelen dingen dit jaar mee naar de Impact Award. De Impact Challenge is een middel om de impact van de goededoelensector te vergroten en beter zichtbaar te maken. Dat is een verdubbeling van het aantal deelnemers ten opzichte van de eerste editie van de Challenge vorig jaar.

Webinar – Vuist voor Impact
In opmaat naar de Impact Challenge Award, organiseert koepel Goede Doelen Nederland op 12 november van 10.00-11.00 uur een webinar over de uitkomsten van de sectorreflectie ‘een vuist voor impact’ die jaarlijks door het CBF wordt uitgevoerd. Daarin geeft onder andere het Impact Centre Erasmus handige tips en adviezen. Gerjob Lootens (CBF) gaat in dit derde webinar over impact samen met Karen Maas (academisch directeur Impact Centre Erasmus) dieper in op twee van deze vragen: ‘Hoe weet ik dat wat ik doe ook werkt?’ en ‘Wat is het effect dat ik zie?’

Impact Challenge Event 27 november
Tijdens het Impact Challenge Event op 27 november in de ochtend vindt de uitreiking van de Award plaats. Het online event wordt gevuld met pitches van de genomineerden, break out sessies voor de deelnemers en de uitreiking van de Impact Challenge Award zelf door de jury.

>Houd de website  in de gaten voor het programma van het event.
gerelateerde items