Toon alles (3)

Joost van Alkemade nieuwe directeur NOV

19 maart 2015, 14:14
Joost van Alkemade nieuwe directeur NOV
Joost van Alkemade nieuwe directeur NOV
Het bestuur van Vereniging NOV heeft Joost van Alkemade benoemd tot directeur. Van Alkemade begint op 1 juni 2015 en volgt Els Berman op. Hij is momenteel manager en senior adviseur bij Movisie, het landelijk kennisinstituut voor sociale vraagstukken, en heeft eerder onder meer gewerkt bij CIVIQ, instituut vrijwillige inzet, en Stichting VrijwilligersManagement (sVM).

Vrijwilligerswerk is de rode draad in de loopbaan van Joost van Alkemade. Het bestuur heeft er vertrouwen in dat hij met zijn visie op het vrijwilligerswerk en zijn uitgebreide netwerk de vereniging op passende en vernieuwende wijze kan uitbouwen.
Op donderdagmiddag 11 juni 2015 is Van Alkemade aanwezig bij de Algemene Ledenvergadering (ALV) om zich voor te stellen aan de leden. Aansluitend op de ALV, die begint om 14.00, is het afscheidssymposium van Els Berman. Het afscheidssymposium begint om 15.00 uur en is ook toegankelijk voor niet-leden. Voor beide gelegenheden wordt nog een uitnodiging verzonden, maar reserveer alvast ruimte in uw agenda.
gerelateerde items