Toon alles (1)

Jeanne Specht Grijp nieuwe Finance & Business Director bij Rewilding Europe

16 september 2019, 05:00
Jeanne Specht Grijp nieuwe Finance & Business Director bij Rewilding Europe
Jeanne Specht Grijp nieuwe Finance & Business Director bij Rewilding Europe
Vanaf oktober is Jeanne Specht Grijp de nieuwe Finance & Business directeur bij Rewilding Europe. Samen met Managing Director Frans Schepers is ze als statutair directeur verantwoordelijk voor het overall management en de ontwikkeling van Rewilding Europe. Zij is medeverantwoordelijk voor strategische planning en budgettering.

Specht Grijp studeerde aan de Nyenrode Business Universiteit Private Wealth Management. Zij verkreeg daar haar Bachelors in Bedrijfseconomie. Specht Grijp is actief geweest in verschillende bedrijfseconomische functies, zowel bij organisaties als zelfstandig. Zij heeft een grote passie voor de natuur. In 2018 was ze medeoprichter van Lifetree, dat vanuit een holistische aanpak sociale initiatieven en ondernemers ondersteunt in hun zakelijke en financiële strategie om sociale, duurzame en financiële doelen te bereiken.  

Earth Matters

Naast haar werk voor Rewilding Europe is Specht Grijp als vrijwilliger betrokken bij opvoedings- en vredesprojecten voor The Learning Journey in Zuid-Afrika en Impact Matters in Nederland. Ze onderschrijft het Earth Charter, een wereldwijde beweging die de transitie naar een duurzame wereld ondersteunt.

Natuur op eigen benen

Rewilding Europe werkt met lokale partnerorganisaties verspreid over Europa aan een netwerk van spectaculaire natuurgebieden, van elk minimaal 100.000 hectare. Ze dienen als voorbeeld voor een nieuwe natuurvisie in Europa, waarbij natuur meer op eigen benen staat en ook de economie profiteert van een natuurlijker landschap. Zo biedt Rewilding Europe een nieuw toekomstperspectief voor wilde natuur in Europa.

Lees hier meer over de benoeming van Specht Grijp bij Rewilding Europe

Lees hier meer over Rewilding Europe

 
gerelateerde items