Toon alles (1)

Inpakken & blijven

6 juli 2017, 06:00
Inpakken & blijven
Inpakken & blijven
Dit wekelijkse DDB Journaal gaat na vandaag op zomerreces, maar het team van De Dikke Blauwe zeker nog niet. De uitgevers, (eind)redacteuren en vormgevers werken op volle toeren om de jaarlijkse gedrukte gids, waarnaar dit opiniemedium is genoemd, op tijd klaar te hebben. DDB4 - met de vertrouwde pijngrens van 600 pagina’s - zal op 3 oktober in Den Haag worden gepresenteerd tijdens een feestelijke vernissage. Dan zal ook de nieuwe winnaar van de DDB100, de lijst met invloedrijkste spelers in doneren & sociaal investeren, worden gehuldigd. U zult ons moeten geloven dat zowel de winnaar als de lijst zelf de tongen dit keer nog meer zullen losmaken dan in andere jaren. Een flauwe cliffhanger? U gaat het meemaken straks.
De komende weken ontvangt u in plaats van het DDB Journaal op donderdag een Special waarin we steeds een aspect van de nieuwe jaargids belichten. De eerste reguliere Journaal-editie verschijnt dan weer op donderdag 24 augustus. Overigens blijven wij wel in zomertempo doorgaan met nieuwsberichten plaatsen op onze website en ook blijven er DDB Daily’s verschijnen als wij nieuws hebben.
Namens alle medewerkers van Lenthe en Lenthe Foundation danken wij u weer voor de belangstelling en het vertrouwen in de eerste helft van dit filantropische 2017 en wensen u vast een fijne zomervakantie toe.

►Wilt u vast een exemplaar van de nieuwe jaargids DDB4 bestellen? Klik hier.
►Wilt u voortaan ook dagelijks op de hoogte gehouden van ons nieuws? Voor een gratis abonnement op DDB Daily: klik hier
♦Volg DDB ook op Twitter: klik hier
♦Volg DDB ook op Facebook: klik hier
 
gerelateerde items