Toon alles (2)

Innovatie en technologie voor vermogensfondsen

1 juni 2015, 20:08
Innovatie en technologie voor vermogensfondsen
Innovatie en technologie voor vermogensfondsen
De maatschappelijke problemen waar vermogensfondsen mee te maken hebben zijn vaak complex. Jonge filantropen en sociaal ondernemers gebruiken allerlei innovatieve samenwerkingsmodellen en technologieën om bestaande maatschappelijke problemen op te lossen. De ECSP heeft daarom een informatie- en inspiratiebijeenkomst georganiseerd die in het teken staat van innovatie en technologie voor vermogensfondsen.

Vragen die aan bod komen zijn: Hoe kunnen vermogensfondsen zich op de toekomst voorbereiden? Hoe kan technologie gebruikt worden binnen de eigen organisatie? Is het mogelijk om aanvraagprocedures efficiënter te maken? Hoe kan technologie gebruikt worden ten behoeve van de organisaties die het fonds ondersteunt? Sociaal ondernemers Stef van Dongen (foto), Harmen van Doorn en Jeroen van der Sommen bespreken concrete innovatieve samenwerkingsmodellen en technologieën met u om complexe maatschappelijke problemen op te lossen.

De bijeenkomst vindt plaats op maandag 22 juni van 14.00 tot 16.30 uur in de Erasmus Universiteit Rotterdam. U kunt zich aanmelden door vóór 10 juni een email te sturen aan Sofia Gerards: gerards@ese.eur.nl. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan deze bijeenkomst.
gerelateerde items