Toon alles (1)

Ineke Koele in internationale Citywealth IFC Power Women 200

10 februari 2016, 14:00
'These powerful women from diverse backgrounds are trailblazers in their field.'
'These powerful women from diverse backgrounds are trailblazers in their field.'
De Engelse uitgever Citywealth heeft de 'tax lawyer' Ineke Koele, hoofdredacteur 'Tax & Legal' van De Dikke Blauwe, opgenomen in haar lijst van 2015 IFC Power Women Top 200. Ze wordt door de samenstellers van de lijst gezien als een van de machtigste vrouwen in de financiële sector en een aanvoerder van een nieuwe stijl van leidinggeven.  
 
The Citywealth 2015 IFC Power Women Top 200 is voor de derde keer gepubliceerd. Deze lijst geeft een overzicht van de machtigste vrouwen in overheid, private zorg, privaat klantadvies, onderwijs en filantropie in de internationale financiële sector. De samenstellers van de lijst maakten gebruik van een aantal bronnen. Zo is een deel van het onderzoek gegenereerd door gebruik te maken van de lijst van vorig jaar en de Citywealth Leaders 2015, een lijst met leiders op het gebied van vermogensmanagement. Deze data zijn gecombineerd met aanbevelingen van leiders in de mondiale, financiële dienstverlening.
 
Synergetic Leadership
De namen zijn gerangschikt op alfabetische volgorde en op sector. ‘These powerful women from diverse backgrounds are trailblazers in their field, helping to promote business excellence in their home jurisdiction and consolidating the reputations of the financial services industry globally’, meldt Citywealth. ‘These women have a new style of management called Synergetic Leadership. They share the same qualities to achieve this collaborative style that resonates with the modern workforce. While they are confident, result orientated, innovative and push themselves, they also have high emotional intelligence, kindness and integrity, and believe in ‘we leadership’, motivating in both up and down cycles.’
 
Mr. dr. Ineke Koele is als advocaat en belastingadviseur bijzonder in haar geïntegreerde juridische, fiscale én strategische focus op advisering en probleemoplossing voor Private Clients en non-profitorganisaties. Voor meer informatie over de hoofdredacteur 'Tax & Legal' van De Dikke Blauwe: klik hier.
 
 
Een videoverslag van het vorig jaar gehouden netwerkevenement Power Women Lunch, met diverse gastsprekers.
 

 
gerelateerde items