Toon alles (1)

Doe mee aan de Impact Challenge Award 2020

6 oktober 2020, 06:00
Doe mee aan de Impact Challenge Award 2020
Doe mee aan de Impact Challenge Award 2020
Ook dit jaar wordt er een Impact Challenge Award uitgereikt. De Impact Challenge Award is een prijs voor goede doelen die een bijzondere ontwikkeling hebben doorgemaakt rondom impactgericht werken en hun kennis en ervaringen daarover willen delen met anderen. De Impact Challenge Award wordt op 27 november uitgereikt tijdens het Impact Challenge Event. Doe mee!

Op initiatief van een aantal goededoelenorganisaties, toezichthouder CBF, Partos en Goede Doelen Nederland is de Impact Challenge in 2017 gelanceerd. Doel is om impactgericht werken en leren van elkaar binnen de sector te stimuleren om zo de impact te vergroten en beter zichtbaar te kunnen maken.

Impact Challenge Award
Alle goede doelen zijn welkom om mee te dingen naar de award. De enige voorwaarde is dat je iets geleerd hebt over het vergroten van je impact en dat je dit kunt vertalen naar een concreet advies voor collega organisaties. Om mee te doen is het dus niet belangrijk of je voor het eerst je leerervaringen concreet maakt of dat je al jaren conform een (wetenschappelijke) systematiek werkt aan het vergroten van impact. Ben je nieuwsgierig naar deze award en overweeg je mee te doen? Kijk hier het webinar Impact Challenge Award van 24 september terug.

Inzendingen Impact Challenge Award voor 14 oktober
Alle goededoelenorganisaties zijn uitgenodigd om voor de eerste pitchronde een case in te dienen waarin je beschrijft wat je hebt geleerd over het vergroten van je impact. Indienen kan tot woensdag 14 oktober. Kijk hier voor aanmelding en meer informatie. De organisatie wint die het beste in staat is om geleerde lessen te vertalen naar een concreet en inspirerend advies voor collega organisaties.

Prijs
De winnaar van de Impact Challenge Award krijgt de beschikking over een Persoonlijk Impact Team met experts van ABN AMRO. Samen met hen bekijk je welke ondersteuning je nodig hebt om de volgende stap te maken in het realiseren van meer impact met jouw organisatie. De overige finalisten worden door de Impact Challenge gekoppeld aan Avance Impact, MDF, Sinzer en Shape Your World voor een persoonlijke consult om de impact van hun organisatie nog verder te vergroten.
 
(Bron: Goede Doelen Nederland)
 
gerelateerde items