Toon alles (3)

Kentaa whitepaper: strategisch fondsenwerven met evenementen

18 november 2016, 10:00
Gratis te downloaden: Kentaa whitepaper
Gratis te downloaden: Kentaa whitepaper
►Dit bericht bevat gesponsorde content
Steeds meer non-profitorganisaties maken event fundraising onderdeel van hun fondsenwervingsstrategie. Het succes van een fondsenwervend evenement is van meerdere factoren afhankelijk, waaronder een goede voorbereiding en adequate communicatie met de deelnemers. Om non-profits handvaten te bieden voor event fundraising, heeft online fondsenwervingsspecialist Kentaa een gratis te downloaden whitepaper geschreven.
 
Wat zijn de cruciale ingrediënten voor een succesvol evenement? Wat is de plek van het evenement in de fondsenwervende strategie van een charitatieve organisatie? Wat zijn de valkuilen en hoe kan je die het beste omzeilen? Op deze vragen wordt in het whitepaper ‘Fondsen werven met evenementen’ antwoord gegeven. Handige voorbeelden maken de theorieën in het whitepaper gemakkelijk toepasbaar.
 
Het whitepaper is geschikt voor zowel organisaties die net (willen) beginnen met event fundraising en voor organisaties die daar al meer ervaring mee hebben. Download het whitepaper hier.
 
Over Kentaa
Kentaa helpt organisaties met online fondsenwerving. Wij willen dat zoveel mogelijk mensen met succes en plezier geld ophalen. Om zo iedereen kansen te bieden op een goed leven en de wereld beter te maken.
 
Daartoe ontwikkelen wij slimme platforms en geven wij advies om successen te boeken met crowdfunding, event fundraising, peer-to-peer fundraising en online collecteren. Onze klanten bestaan onder andere uit goede doelen, universiteiten, musea, zorginstellingen en sportverenigingen.
►DOWNLOAD NU UW GRATIS WHITEPAPER VAN KENTAA: KLIK HIER
 
gerelateerde items