Toon alles (3)

Gratis masterclasses VU en ESCP

26 mei 2015, 13:40
Gratis masterclasses VU en ESCP
Gratis masterclasses VU en ESCP
Het Centrum voor Filantropische Studies aan de Vrije Universiteit en het Erasmus Centre for Strategic Philanthropy verzorgen op 7 (Amsterdam) en 14 (Rotterdam) oktober een gratis Masterclass Besturen van Filantropisch Fondsen.  Daarnaast verzorgt het VU op 22 september de gratis masterclass Filantropie.

De Masterclass Besturen van Filathropische Fondsen is opgezet voor de vrijwilliger-bestuursleden van filantropische fondsen en voor mensen die overwegen om zich in de (nabije) toekomst via een bestuursfunctie in te zetten voor deze organisaties. Tijdens deze masterclass worden de deelnemers in vogelvlucht meegenomen langs de uitdagingen waar huidige en potentiële bestuurders van filantropische fondsen mee worden geconfronteerd.

Leergang
De Masterclass is tevens een gelegenheid om kennis te maken met de leergang Besturen van Filantropische Fondsen en wordt verzorgd door de Michiel de Wilde MBA (foto) van het Erasmus Centre for Strategic Philanthropy aan de Erasmus Universiteit en prof. dr. Theo Schuyt van het Centrum voor Filantropische Studies aan de Vrije Universiteit. Inschrijven: klik hier.

Gratis masterclass Filantropie: laagdrempelig en actueel
Deze avond biedt op een laagdrempelige manier een inkijk in de actuele onderwerpen en wetenschappelijke inzichten, die ook uitgebreid aan bod komen tijdens de leergang Filantropie: een snelkookpan van onderwerpen die relevant en uitdagend zijn binnen de filantropische sector. Datum: 22 september 2015, 19.00-21.00u. Deelname aan de masterclass Filantropie is geheel gratis en vrijblijvend. Inschrijven: klik hier.
gerelateerde items