Toon alles (1)

Google biedt ANBI’s gratis gebruik software

4 mei 2015, 18:30
Google biedt ANBI’s gratis gebruik software
Google biedt ANBI’s gratis gebruik software
Als stichting of vereniging met de ANBI- of SBBI-status, kunt u nu gebruikmaken van het programma Google voor Non-profitorganisaties. U krijgt daardoor gratis toegang tot betaalde producten van Google, zoals Google for Work, en tot gratis advertenties in Google AdWords. |

Sinds kort is het programma Google voor non-profitorganisaties beschikbaar voor de hele Benelux. Als uw organisatie een algemeen nut beogende instelling (ANBI) is of sociaal belang behartigende instelling (SBBI), kunt u gratis gebruikmaken van applicaties en software van Google voor zakelijk gebruik. Die hebben bovendien speciale functies voor non-profitorganisaties om u bijvoorbeeld te helpen bij het vinden van nieuwe donateurs en vrijwilligers en de daarbij behorende administratie. Verder kunt u gebruikmaken van een uitgebreide versie van YouTube en gratis Google AdWords inzetten.

Profiel aanmaken voor programma
Om u aan te melden voor Google voor Non-profitorganisaties moet u een profiel aanmaken bij TechSoup. Op die manier verifieert Google of u aan de voorwaarden voldoet en dus over de ANBI- of SBBI-status beschikt. Ook kerkgenootschappen kunnen gebruikmaken van het programma.

(Bron:Rendement)
gerelateerde items