Toon alles (1)

Goede Doelen Nederland viert jubileum met congres

11 mei 2019, 06:00
Goede Doelen Nederland 25 jaar
Goede Doelen Nederland 25 jaar
Dit jaar viert Goede Doelen Nederland haar 25-jarige jubileum, meldt de brancheorganisatie van goede doelen. Dat wil ze natuurlijk graag vieren. Op 1 november organiseert Goede Doelen Nederland daarom in het BIMHUIS in Amsterdam een bijzonder congres over ‘goed doen’ nu en in de toekomst. Goede Doelen Nederland over dat congres: ‘Met diverse inspirerende sprekers kijken we terug, reflecteren we op vandaag en staan we stil bij de uitdagingen voor de toekomst.’

Het begon allemaal op 3 november 1994 toen twaalf goede doelen zich verenigden in VFI (Vereniging van Fondsenwervende Instellingen). Doel was de krachten te bundelden en één aanspreekpunt te bieden voor banken, politiek, overheid en pers. In 2015 ging de organisatie verder als Goede Doelen Nederland. Inmiddels is Goede Doelen Nederland uitgegroeid tot een brancheorganisatie met meer dan 170 goede doelen, en behartigt ze al 25 jaar de belangen van haar leden en de sector en zet ze zich in voor kwaliteit, transparantie, goed bestuur, goede verantwoording en adequaat toezicht.

Speciale pagina

Het programma van het congres op 1 november wordt in de komende periode verder uitgewerkt en ingevuld. Goede Doelen Nederland heeft hiervoor een speciale pagina aangemaakt. 

(Bron: Goede Doelen Nederland)
 
gerelateerde items