Toon alles (2)

George Soros spreker tijdens EFC AGA en Conference

7 maart 2013, 04:00
George Soros spreker tijdens EFC AGA en Conference
George Soros spreker tijdens EFC AGA en Conference
Op 30 mei wordt de 24e EFC Annual General Assembly (AGA) en Conference gehouden in Kopenhagen, georganiseerd door EFC, de Europese koepel van charitatieve (vermogens)fondsen. George Soros is een van de sprekers.

Meer dan de helft van de wereldbevolking leeft in steden en daar komen de komende dertig jaar nog twee miljard mensen bij. Niet vreemd, aangezien zeventig procent van de wereld bestaat uit stedelijk gebied. Wat betekent dat voor huisvesting, werkgelegenheid, onderwijs, cultuur, mobiliteit en het milieu? En hoe gaan fondsen in Europa daarmee om?

George Soros
Het thema van de jaarlijkse conferentie is ‘Sustainable cities. Foundations and our urban future’. Vijfhonderd organisaties komen bijeen in Kopenhagen om dit thema te bespreken. Op 1 juni is George Soros (voorzitter van Open Society Foundations) de keynote speaker. Soros, die opgroeide in Hongarije toen het land een conflict had tussen fascisme en communisme, spreekt over zijn eigen ervaringen met intolerantie. Hij vertelt hoe hij gefascineerd raakte door filosofie en hoe hij daardoor is beïnvloed.

Klik hier voor meer informatie of inschrijving.
gerelateerde items