25 november: Training ‘Lokale fondsenwerving in diverse landen’ Utrecht

14 november 2016, 09:00
25 november: Training ‘Lokale fondsenwerving in diverse landen’ Utrecht
25 november: Training ‘Lokale fondsenwerving in diverse landen’ Utrecht
  • Wil je weten hoe jij en je projectpartner (nóg meer) fondsen in Brazilië, Ethiopië, India, Kenia, Oeganda of Zuid-Afrika kunnen werven?
  • Ben je benieuwd hoe je samen met je partner het project kunt ondersteunen?
  • Wil je met een concreet actieplan hiervoor naar huis gaan?
 
Jij en je partnerorganisatie zijn enthousiast over jullie project; jullie zien de resultaten en de impact op de levens van mensen in het projectland. Het is belangrijk dat je project kan voortbestaan en jullie zijn daarvoor samen verantwoordelijk. Daarvoor heb je middelen nodig, zowel financieel als middelen in de vorm van diensten, goederen, kennis en tijd. Wilde Ganzen nodigt je graag uit voor de ééndaagse training ‘lokale fondswerving in diverse landen’. De dag is speciaal bedoeld voor particuliere initiatieven met projecten in één van de volgende landen: Brazilië, Ethiopië, India, Kenia, Oeganda en Zuid-Afrika. Deze training helpt je om fondsen te werven, zowel daar als hier.
 
Fondsenwerving gebeurt overal ter wereld: het aanspreken en mobiliseren van mensen en organisaties om sociale verandering te steunen met geld, diensten, goederen, kennis, tijd en morele steun. Daar waar de sociale nood hoog is en de middelen schaars zijn, gebeurt dit vaak met grote vindingrijkheid. Wilde Ganzen is de Change the Game Academy gestart om organisaties in ontwikkelingslanden hierbij te ondersteunen. In november 2016 worden o.a. in Kenia en India lokale organisaties getraind in fondsenwerving. Jouw projectpartner kan aan die trainingen meedoen.

Voorlopig programma 25 november in Utrecht

9.00: ontvangst met koffie en thee
9.30: start en leerdoelen
10.00: mogelijkheden van fondsenwerving in diverse landen
11.00: inspiratie uit Change the Game Academy
12.00: oefenen met de ‘elevator pitch’
12.45: lunch
13.30: opzet voor fondsenwerving in diverse landen
14.30: toegang tot kennis over fondsenwerving voor jou en je partner
15.30: presentatie plannen en vervolgstappen
17.00: afsluiting

De training wordt gegeven in het Museum voor hedendaagse Aboriginal kunst, Oudegracht 176 in Utrecht. Je bijdrage aan de kosten voor de training is € 35 per persoon. Meld je aan bij servicedesk@wildeganzen.nl.

Uiterste inschrijfdatum voor de training is 18 november aanstaande.
Meer informatie over Change the Game Academy kan je vinden op www.changethegameacademy.org
 
gerelateerde items