Politiek café en symposium filantropie in Nieuwspoort

17 maart 2017, 11:00
Goede Doelen Nederland organiseert in samenwerking met collega-koepels FIN (vermogensfondsen), Nederland Filantropieland en CIO (kerken), een symposium en politiek café op woensdag 12 april in het Haagse Perscentrum Nieuwspoort. Tijdens het symposium wordt een ‘Manifest Filantropie’ aan de politiek overhandigd. 

Goede Doelen Nederland over de achtergrond van dit nieuwe initiatief: ‘De verkiezingen zijn achter de rug. Op 23 maart worden de nieuwe Tweede Kamerleden geïnstalleerd. De verwachting is dat de kabinetsformatie nog wel enige tijd in beslag zal nemen. Van die gelegenheid maken wij graag gebruik om de nieuw gekozen parlementariërs kennis te laten maken met onze sector en de maatschappelijke betekenis van de filantropie voor de samenleving. Tijdens het symposium wordt een ‘Manifest Filantropie’ aan de politiek overhandigd.’ 

Het symposium wordt geleid door voormalig Tweede Kamerlid Mirjam Sterk (foto). Ook zal zij de paneldiscussie leiden met Tweede Kamerleden en o. a. Ella Vogelaar, Ryclef Rienstra, Marjolein Bolhuis-Eijsvogel en Marnix van Rij. Het programma begint om 16.00 uur.

►Klik hier voor meer informatie.
♦Inschrijven via deze link
 
►Wilt u voortaan elke donderdagochtend het laatste nieuws, opinies en achtergronden over de wereld van doneren & sociaal investeren? Voor een geheel kosteloos abonnement op DDB Journaal: klik hier.
gerelateerde items