Toon alles (2)

Even kort voorstellen: Rense Bos, Social Impact-man

18 juni 2020, 06:00
Even kort voorstellen: Rense Bos, Social Impact-man
Even kort voorstellen: Rense Bos, Social Impact-man
Een nieuwe loot aan de DDB-stam! Rense Bos gaat de komende tijd aan de slag met het onderwerp Social Impact. Zijn missie: voorbeelden vinden en laten zien hoe je met dezelfde middelen nog meer impact kan financieren. En u kunt helpen…  
 
Social Impact, dat begrip dat we allemaal gebruiken zonder precies te weten wat het is... Rense gaat op zoek naar wat impact vandaag de dag betekent. Hij interviewt hiervoor in binnen- en buitenland de inspirerendste en ondernemendste filantropen & impactinvesteerders. Hij destilleert trends en informatie met als doel om anderen te inspireren en nog meer maatschappelijke impact te laten maken.
 
Rense Bos is expert op het gebied van social impact. De laatste 15 jaar heeft hij als sociaal ondernemer, investeerder en vrijwilliger de wereld van impact maken doorleeft. Samen met individuen, families en bedrijven simplificeert hij impact. Meer informatie: klik hier.
Bekijk Rense LinkedIn-profiel: klik hier.

Rense is benieuwd welke vragen rondom social impact de lezers van DDB en sectorgenoten bezighouden. Welke vragen moet hij sowieso volgens u stellen de komende tijd?

Renses prangende vragen!

Vul onderstaande vragen in en zet Social Impact-man Rense Bos aan het werk!
Waarom één keer geld weg geven in plaats van het meerdere keren uit te lenen / te investeren?
Wat zijn de mooiste mislukkingen die voor succes hebben gezorgd?
Door COVID-19: welke positieve veranderingen ziet u in het gedrag van filantropen/investeerders?
En wat ik verder nog kwijt wilde...

 
gerelateerde items