Toon alles (2)

Driedaagse impact-cursus voor goede doelen

14 juni 2017, 07:00
Driedaagse impact-cursus voor goede doelen
Driedaagse impact-cursus voor goede doelen
Koepel Goede Doelen Nederland biedt in samenwerking met consultancy MDF een driedaagse Cursus ‘Doelrealisatie’ aan. Deze cursus is bestemd voor medewerkers van goede doelen met een verantwoordelijkheid in het management van de organisatie en/of projecten of programma’s van de organisatie. De eerste editie gaat in september van start.  
 
In de Erkenningsregeling is, naast de verantwoording van bestedingen, meer aandacht voor de maatschappelijke impact van goede doelen, maar voor veel organisaties is deze ‘doelrealisatie’ nog geen vanzelfsprekendheid. Om organisaties hierin te ondersteunen heeft MDF op verzoek van Goede Doelen Nederland een driedaagse cursus ontwikkeld. De cursus is bestemd voor leden en niet-leden van Goede Doelen Nederland.

Er zijn drie cursusdagen op het kantoor van Goede Doelen Nederland. Daartussen ligt een periode van ongeveer twee weken waarin opdrachten moeten worden uitgewerkt. Er wordt ook gebruik gemaakt van een online leerplatform. De data voor de eerste twee edities liggen vast: 29/9, 9/5 en 3/1 en 7/11, 27/11 en 13/12.

Aanmelden via dit aanmeldformulier
Meer informatie: Margreet Plug | plug@goededoelennederland.nl

►Bron: Goede Doelen Nederland
 
Nieuw:
DDB Dailyelke dag om 12.00 uur het laatste nieuws & opinie van de afgelopen 24 uur in uw mailbox. Gratis service naast uw wekelijkse DDB Journaal.
Aanmelden: klik hier.
gerelateerde items