De Jager en Schnabel 'keynotes' op 'Civil 2010'

17 december 2009
Nieuws | | Personalia

AMSTELVEEN (17 december) - Staatssecretaris Jan Kees de Jager en SCP-directeur Paul Schnabel behoren tot de keynotes van het komende Civil Society Congres, dat op 20 mei 2010 wordt gehouden in 't Spant in Bussum.


Staatssecretaris Financiën Jan Kees de Jager is de architect van de onlangs aangepaste Successiewet uit 1956. Zijn modernisering leidde tot veel kritiek uit de filantropiesector, met name op de nieuwe ANBI-criteria.  

 


Socioloog Paul Schnabel (1948) is sinds 1998 directeur van het Sociaal Cultureel Planbureau (SCP). Afgezien van zijn werk voor het SCP heeft hij een veelheid van nevenfuncties in diverse maatschappelijke instellingen zoals voorzitter van Fonds Psychische Gezondheid (tot 2008), lid van de raad van commissarissen van Shell Nederland, columnist bij NRC en Het Financieele Dagblad. Sinds 2006 wordt hij door de De Volkskrant jaarlijks vermeld in de top-10 van invloedrijkste personen in Nederland.

 


Early Bird-tarief

 


Vroege inschrijvers voor Civil Society Congres 2010 worden beloond: vanaf 23 december tot 1 februari kunt u via www.civilsociety.nl intekenen tegen een aantrekkelijk Early Bird-tarief.