De Dikke Blauwe5: Staat u ook in onze ranglijst DDB100?

14 november 2018, 05:00
Staat u ook in de DDB100?
Staat u ook in de DDB100?
Wie zijn volgens De Dikke Blauwe de 100 'invloedrijksten' in de wereld van doneren & sociaal investeren? Tijdens de vernissage op 22 november tijdens Civil Power in Amsterdam wordt de nieuwe ranglijst bekendgemaakt en gaat de winnaar van vorig jaar, Prinses Laurentien, de nieuwe winnaar bekendmaken. Wie volgt haar en haar voorgangers op? 
 
Geen enkele lijst maakt zoveel tongen los als de DDB100. Zodra de nieuwe Dikke op deurmat valt, wordt er direct gebladerd naar dé lijst. Sta ik erin? Waarom staat hij er niet in? En waarom zij wel? De jury stelt elk jaar op eigen gezag een brutolijst met honderden namen op, inclusief de voordrachten die lezers de afgelopen maanden hebben uitgebracht via het online stemformulier. Daarna wordt gekeken naar hoe ‘invloedrijk’ iemand is. Zijn ze resultaatgericht? Vernieuwend? Delen ze hun kennis met anderen? Durven ze buiten gebaande paden te treden? Al deze criteria wegen mee.
 
Spurten naar de ranglijst
DDB-samensteller Edwin Venema: ‘Wie erin staat vindt 'm vast (stiekem) heel erg belangrijk, of in elk geval even de onbelangrijkste bijzaak ter wereld. Wie er níet in staat vindt de DDB100 ongetwijfeld een farce. So be it. Zolang de nieuwe DDB na lancering uit onze handen wordt getrokken en iedereen naar die ranglijst spurt, kunnen wij het nog opbrengen om bijna drie weken per jaar zeer intensief te jureren met honderden scorekaarten en drie wegingscriteria.’

Ook benieuwd naar de nieuwe lijst? Bestel dan nu vast De Dikke Blauwe5 met extra korting. Want als u voor 22 november uw exemplaar bestelt, geldt voor u een early bird-prijs van 59 euro in plaats van 69 euro.
 
P.S. Wilt u met een bestuurders- en/of organisatiepaspoort niet ontbreken in onze nieuwste gedrukte jaargids DDB5, die weer op de bureaus van major donors en hun adviseurs, notarissen, beleidsmakers en politici belandt? Dat kan nog net... Klik hier om u direct online aan te melden.
 
gerelateerde items