De Dikke Blauwe en Alliance Magazine gaan artikelen uitwisselen

24 januari 2018, 08:00
Teaming up: Alliance Magazine en De Dikke Blauwe.
Teaming up: Alliance Magazine en De Dikke Blauwe.
Goed nieuws voor lezers van DDB en Alliance Magazine: de twee opiniebladen over filantropie zijn een exclusieve samenwerking aangegaan en gaan artikelen delen. Alliance Magazine is sinds 1996 een toonaangevend, internationaal magazine over filantropie en maatschappelijke investering. Alliance Magazine biedt nieuws en analyses over alles wat er in de sector wereldwijd gebeurt en zal artikelen van DDB over de Nederlandse filantropie opnemen. Omgekeerd zal DDB regelmatig (Engelstalige) artikelen publiceren die bij Alliance achter de betaalmuur staan.
 
Alliance heeft tot doel de uitwisseling van informatie tussen filantropen, maatschappelijk investeerders en anderen die actief zijn op het gebied van maatschappelijke verandering wereldwijd te vergemakkelijken om zo de impact van de financiering voor maatschappelijke ontwikkeling te maximaliseren. Sinds 1996 is Alliance het toonaangevende tijdschrift op dit gebied en fungeert het ook als een forum voor de uitwisseling van ideeën en ervaringen tussen beoefenaars over de landsgrenzen heen.
 
Korting voor DDB-lezers
Naast nieuws- en conferentieverslagen, artikelen, boekbesprekingen en opinie heeft elk nummer een thema met bijdragen van over de hele wereld en deskundige gastredacteuren. Het magazine is momenteel beschikbaar in gedrukte vorm, online en in PDF en via de Alliance App. Lezers van DDB krijgen twintig procent abonnementskorting op Alliance Magazine.
 
Crossborder philanthropy
DDB-hoofdredacteur Edwin Venema: ‘Deze samenwerking is goed, omdat beide media elkaar perfect aanvullen. DDB is nu nog vooral nationaal gericht; met de artikelen van de collega’s van Alliance Magazine zetten wij de vensters naar crossborder philanthropy een stuk wijder open. Omgekeerd kunnen wij het internationale lezerspubliek van AM vaker laten kennisnemen van ontwikkelingen in de Nederlandse filantropie.’
 
Lezers van De Dikke Blauwe die willen profiteren van de korting van twintig procent op een abonnement op Alliance Magazine kunnen dit aangeven bij online registratie met de discount code DDB20: klik hier
 
gerelateerde items