De 50 invloedrijksten in de sector

26 juni 2007
Opinie | | De Dikke Blauwe


Eigenlijk hopen wij dat u deze speciale editie van FM niet op uw werk of thuis leest. Als u dat wel doet, zou dat betekenen dat u vandaag (nog) niet op Civil Society 2007 bent, het grootste evenement voor bestuurders, directeuren en medewerkers van civil society-organisaties in ons land. Spijtoptanten zou ik adviseren vanmiddag in elk geval nog even naar de gratis beurs in het Utrechtse Beatrix Theater te gaan: daar is een aantrekkelijk en doorlopend programma.

Als u dit leest, heeft de winnaar van de FM50, de jaarlijkse verkiezing van de invloedrijkste spelers in de filantropische sector, de fraaie nieuwe wisseltrofee en oorkonde al in ontvangst mogen nemen. Dat gebeurde gisteravond tijdens een feestelijk dinerprogramma op Business University Nyenrode in Breukelen. Boudewijn Poelmann, de triomfator van vorig jaar, overhandigde de prijs die jaarlijks wordt toegekend door de lezers en de 16 van dit vakblad.

In deze speciale editie geven wij u vast de complete namenlijst van de FM50. De geheel becommentarieerde lijst en de juryrapporten vindt in onze gedrukte zomer-editie van FM. Deze uitgave wordt vanaf vandaag naar uw postadres verstuurd.

Vanaf volgende week ontvangt u weer uw reguliere donderdag-FM in de mailbox: en dan al gelijk met de eerste verslagen en commentaren over Civil Society 2007, waar de voltallige 16 voor u al het nieuws (en de gemeenste roddels) ophaalt.