Toon alles (4)
Ineke Koele

Creatief schenken, nalaten en impact investeren thema’s Erfenisvakdag

28 oktober 2015, 04:00
Dagvoorzitter Ineke Koele gaat notarissen leren wat 'filantropie' aan business oplevert.
Dagvoorzitter Ineke Koele gaat notarissen leren wat 'filantropie' aan business oplevert.
Tijdens de Erfenisvakdag 2015 komen topsprekers uit diverse disciplines bijeen om de meest recente ontwikkelingen en inzichten te delen. Ook gaan ze met elkaar in gesprek over de toekomst van schenken en nalaten, onder leiding van dagvoorzitter dr. Ineke Koele.

Voor vernieuwing is privaat geld nodig. Financiële en vermogensadviseurs, maar ook notarissen, kunnen daarin een belangrijke rol spelen. Zij adviseren vanuit hun diverse disciplines cliënten keuzes te maken. Over geven met de warme of koude hand, fiscale en juridische mogelijkheden, maar ook over processuele en inhoudelijke keuzes. Daarover gaat de Erfenisvakdag dit jaar.

Wetgeving aangepast
Door ervaringen van adviseurs wordt het steeds duidelijker dat wetgeving op fiscaal en civiel terrein aangepast dient te worden. De politiek zal deze opdracht moeten oppakken. Hoe de sector daarover kan meedenken, komt ook aan bod.

Aanbieding De Dikke Blauwe
De Erfenisvakdag 2015 vindt plaats in Kasteel de Vanenburg in Putten en is hét trefpunt voor professionals zoals notarissen, advocaten, bankiers en estate-planners, fiscalisten, mediators, docenten, onderzoekers, rechters en andere professionals die actief zijn op het terrein van schenken en nalaten. Bezoekers van de Vakdag krijgen bovendien een aantrekkelijke aanbieding: tien weken gratis Filanthropium Journaal en een flinke korting op aanschaf van dé gids voor adviseurs: De Dikke Blauwe.

Klik hier voor meer informatie of deelname.
 
 
gerelateerde items