Corine Heuvelmans nieuwe directeur Dream4Kids

Beeld: Randy Tarampi/Unsplash.
Beeld: Randy Tarampi/Unsplash.
9 november 2021
Nieuws | | Personalia

Corine Heuvelmans is per 1 november de nieuwe directeur van Dream4Kids. Ze volgt daarmee Laura Kloppenberg op, die vorig jaar september begon bij Dream4Kids. Missie van de organisatie is om alle kinderen tussen 6 en 12 jaar met een trauma een nieuwe, positieve start te bieden door hun mooiste wens te vervullen tijdens een zogenoemde Droomdag.
 
Met haar jarenlange ervaring in diverse functies bij Make-A-Wish is Heuvelmans de missie van Dream4Kids niet vreemd. Heuvelmans over haar aanstelling als nieuwe directeur: 'Heel bijzonder dat ik onderdeel mag zijn van een organisatie die voor zoveel kinderen het verschil maakt. Vanaf de eerste kennismaking voel ik de warmte, passie en gedrevenheid die er heerst bij iedereen en ik voel me er als een vis in het water. Trots, geïnspireerd, enthousiast en vooral heel veel zin om aan de slag te gaan.'
 
Dream4Kids
Bij het overlijden van een familielid, huiselijk geweld, misbruik of andere ingrijpende gebeurtenissen kunnen kinderen te maken krijgen met traumatische ervaringen. Vaak met levenslange klachten tot gevolg. Dream4Kids wil deze kinderen een nieuwe start bieden en werkt daarvoor samen met professionele hulpverleners. Zo hoopt de organisatie de doelgroep perspectief te bieden voor de toekomst door hun grootste dromen uit te laten komen. Op een Droomdag wordt die wens vervuld en staat het kind in het middelpunt van de belangstelling, wat het volgens de organisatie moed, kracht en energie geeft om door te gaan. Kernwaarden bij het organiseren van de Droomdagen zijn betrokkenheid, creativiteit, passie en persoonlijke aandacht. Alle Droomdagen zijn uniek en specifiek afgestemd op de behoeften van het kind.
 
Bron: Goede Doelen Nederland
Lees hier meer over Dream4Kids.

Kom ook op 18 november naar Civil Power! Bekijk hier het programma.