Kom ook naar de eerste kennissessie van het CFF op 17 juni

5 maart 2020, 00:00
Kom ook naar de eerste kennissessie van het CFF op 17 juni
Kom ook naar de eerste kennissessie van het CFF op 17 juni
Na het drukbezochte oprichtingssymposium is het alweer tijd de volgende datum in uw agenda te noteren: 17 juni. Dan vindt namelijk de eerste kennissessie plaats voor de leden van het Corporate Foundations Forum bij de Erasmus Universiteit te Rotterdam als gast van Lonneke Roza. Leden van het Forum krijgen hiervoor een persoonlijke uitnodiging toegezonden.

Bent u nog geen lid, maar wel werkzaam bij een bedrijfsfonds of bedrijf dat aan filantropie doet? Meld u dan nu aan via www.dedikkeblauwe.nl/cfflid. Dan krijgt u een uitnodiging voor de bijeenkomst op 17 juni toegezonden.

Lonneke Roza promoveerde in 2016 op maatschappelijk betrokken ondernemen en met name medewerkersbetrokkenheid. Lonneke ziet zichzelf als een hybride persoon die wetenschap en praktijk met elkaar combineert.

Daarbij zit zij zeker niet in een ivoren toren, maar neemt actief deel aan maatschappelijke discussies en is ook zelf bestuurslid bij een aantal corporate foundations (KPN Mooiste Contact Fonds, Vattenfall Foundation en Facilicom Foundation). DEZE KENNISSESSIE IS VERPLAATST NAAR 25 AUGUSTUS 2020.
 
gerelateerde items