Brandwonden Stichting wint Marktplaats.nl campagne

22 oktober 2008
Nieuws | | Organisatienieuws

AMSTELVEEN (23 oktober) - Tijdens de VFI-Dienstenmiddag afgelopen dinsdag werd de Brandwonden Stichting verkozen tot goede doel van het jaar. De beloning mag er zijn: een campagne ter waarde van 35.000 euro op Marktplaats.nl.


Tot de shortlist van kanshebbers behoorden naast de Brandwonden Stichting ook het Diabetes Fonds en de Dierenbescherming. De Brandwonden Stichting sprong er echter uit door haar actieve deelname aan de kostenbesparende collectieve inkoopcontracten van VFI-Diensten.

 


VFI-Diensten heeft een overeenkomst gesloten met Marktplaats.nl, als gevolg waarvan bij VFI-Diensten aangesloten doelen een aanzienlijke korting ontvangen op campagnes. Daarnaast zal elk kwartaal een gratis campagne ter waarde van 35.000 euro worden weggegeven. Voorwaarde is wel dat deze campagne onderdeel wordt van een landelijke campagne van het goede doel in kwestie.

 


Tijdens de VFI-Dienstenmiddag werd daarnaast de overgang van SOCUTERA naar VFI Diensten toegelicht en werd RLC (Charibase) tot leverancier van het jaar gekozen.

 


Zie ook: www.vfidiensten.nl