Bas Haring houdt eerste Goede Doelen Lezing

1 oktober 2019, 13:55
Bas Haring houdt eerste Goede Doelen Lezing
Bas Haring houdt eerste Goede Doelen Lezing
Op 1 november spreekt filosoof Bas Haring de eerste Goede Doelen Lezing uit. Dat doet hij op het jubileumcongres ‘Verkenning van de Toekomst’ van Goede Doelen Nederland.

Elk jaar nodigt Goede Doelen Nederland een inspirerende spreker uit om zijn visie te geven op de rol van ‘goed doen’ in onze samenleving. De lezingen zijn prikkelend en visionair, inspireren en dragen bij aan het debat over de maatschappelijke waarde van goede doelen. De Goede Doelen Lezing is een initiatief van Goede Doelen Nederland.

Kansen en dilemma’s

Filosoof Bas Haring trapt af. Hij gaat in op de snel veranderende samenleving door technologische ontwikkelingen in relatie tot de wereld van ‘goed doen’. Wat is de impact van de digitale transformatie en de daarmee samenhangende innovaties op de samenleving? Welke kansen en dilemma’s zijn er voor goede doelen?

25 jaar Goede Doelen Nederland

Het Jubileumcongres wordt georganiseerd ter ere van het 25-jarig bestaan van Goede Doelen Nederland. Samen met onze leden en samenwerkingspartners kijken we terug op 25 jaar Goede Doelen Nederland en de ontwikkelingen in de sector. Vooral ook verkennen we de uitdagingen voor de toekomst. Naast Bas Haring zijn er meer inspirerende sprekers, zoals oud-voorzitter SER Alexander Rinnooy Kan en AI-expert Jim Stolze.
 
Klik hier voor meer informatie over programma en sprekers
 
gerelateerde items