Toon alles (3)
Kirsten Karmiggelt

Even voorstellen: Arjen van Ketel DDB Expert Nalaten

13 december 2016, 10:00
Arjen van Ketel: DDB's nieuwe Expert op het gebeid van nalaten aan goede doelen
Arjen van Ketel: DDB's nieuwe Expert op het gebeid van nalaten aan goede doelen
Op de valreep van het nieuwe jaar stellen we nog een nieuwe DDB Expert aan u voor: Arjen van Ketel. Van Ketel gaat voor De Dikke Blauwe aan de slag als Expert op het gebied van Nalaten.
 
Arjen van Ketel is een oude rot in fondsenwerving. Sinds 2001 specialiseert hij zich in de werving van nalatenschappen. Hij ondersteunde meer dan vijftig non-profits met onderzoek, strategieontwikkeling en de uitvoering van hun wervingscampagnes, onder andere via telemarketing. Zo is hij initiatiefnemer van de Richtlijn werving nalatenschappen en schrijver van het Handboek Nalatenschappen. Hij leidt het jaarlijkse onderzoek Legacy Foresight in Nederland en de Leergang Werving Nalatenschappen.
 
Sinds 2008 werkt Arjen van Ketel als zelfstandig adviseur en trainer nalatenschappen. ‘Uitgangspunt is steeds het versterken van de know-how en vaardigheden bij non-profitorganisaties’, legt Van Ketel uit. ‘Respectvolle werving van nalatenschappen is geen simpel uit te besteden klus, effectief werven kan alleen wanneer het een geïntegreerde activiteit van de hele organisatie is. Ik help organisaties bij die werving met mijn kennis, ervaring en door de uitvoering van wervingsactiviteiten.’

Alle artikelen van Arjen van Ketel volgen? Klik op zijn Select Page
 
►Wilt u voortaan elke donderdagochtend het laatste nieuws, opinies en achtergronden over de wereld van doneren & sociaal investeren? Voor een geheel kosteloos abonnement op DDB Journaal: klik hier.
 
gerelateerde items