And the winners are...

Méér dan 100 winnaars in DDB100
Foto: Shutterstock
Méér dan 100 winnaars in DDB100
Foto: Shutterstock
11 november 2021

Vanwege de nieuwe coronamaatregelen hebben we helaas moeten besluiten om Civil Power te annuleren op 18 november en te verplaatsen naar voorjaar 2022. De nieuwe datum wordt spoedig gecommuniceerd.



Op donderdag 18 november wordt voor de zevende keer op rij de ranglijst van meest invloedrijke kandidaten in de wereld van doneren en sociaal investeren bekend gemaakt. Winnaars als Joop en Janine van den Ende, prinses Laurentien en Tom Oostrom gingen de nieuwe nummer 1, Marc van den Tweel, de afgelopen jaren voor. In de lijst, nauwkeurig samengesteld door een vakjury, zijn dit jaar zowel oude bekenden als nieuwe gezichten te vinden. 

Tijdens Civil Power wordt niet alleen de nummer 1, Marc van den Tweel, in het zonnetje gezet; ook worden de 99 overige posities bekendgemaakt. In de DDB100 van 2021 staan 52 mannen en 55 vrouwen, doordat er 7 gedeelde plekken benoemd zijn. De lijst bevat 37 goededoelenorganisaties, 19 vermogensfondsen, 8 kandidaten actief in de wetenschap, 7 social enterprises, 7 koepels, 7 Civil Pressing, 2 dienstverleners, 2 bedrijfsfondsen, 1 ambassadeur en 1 loterij.

Weten wie er dit jaar allemaal op de lijst staan? Kom naar Civil Power!
De hele DDB top 100 inclusief de uitgebreide juryrapporten van 15 meest inspirerende personen kun je ook lezen in het komende superdikke decembernummer van De Dikke Blauwe. Zin in? Geef je hier op als abonnee!