Edwin Venema

Alumni Windesheim verenigen zich in ‘PhilanthroPassion’

23 juni 2017, 12:15
'Vereniging PhilanthroPassion' is de naam die vorige week werd bekendgemaakt tijdens het openingsevent van de alumnivereniging Fundraising, Grantmaking and Sponsoring (FG&S) van Hogeschool Windesheim. ‘Bijzonder waar het aan je binden van alumni voor veel onderwijsinstituten toch een flinke dobber is, komt het initiatief tot oprichting van de vereniging voor alumni vooral van onderaf. Een teken van kracht’, aldus docent en studiecoördinator Bert Sleijster.

Het nieuwe bestuur tekende een intentieverklaring van oprichting en bestuurder Ilse van Dommelen vertelde: ‘Wij willen een mindset dat onderwijs óók binnen de filantropische sector van belang is. Een laagdrempelig netwerk, dat is wat wij willen zijn voor alumnistudenten en -cursisten FG&S. Het opdoen van kennis en het delen daarvan, is van belang om de filantropische sector vitaal te houden.’
 
Vereniging PhilanthroPassion zal evenementen organiseren voor de leden. Actuele onderwerpen, prikkelende sprekers en interactie staan hierbij centraal. Met als doel om de leden up-to-date te houden over de hot issues in de filantropie en het bouwen en onderhouden van hun netwerk binnen de sector.  
 
Spreekster Denise Go-Feij over het belang van een alumnivereniging: ‘Je kunt het echt niet allemaal zelf uitzoeken, zeker niet als je geen of beperkte ervaring hebt. Dus doe je kennis op tijdens een opleiding!’

♦Meer informatie over PhilanthroPassion en/of aanmelding? Mail Bert Sleijster: aj.sleijster@windesheim.nl
►Lees ook: 'Geen vitale filantropische sector zonder goed onderwijs' 
Nieuw: 
DDB Dailyelke dag om 12.00 uur het laatste nieuws & opinie van de afgelopen 24 uur in uw mailbox. Gratis service naast uw wekelijkse DDB Journaal.
Aanmelden: klik hier.
 
gerelateerde items