VU
Toon alles (1)

Alles over Geven in Nederland 2017

20 april 2017, 16:45
Alles over Geven in Nederland 2017
Alles over Geven in Nederland 2017
Dit is een speciale middag-editie van DDB Journaal. In deze special kunt u alles lezen over Geven in Nederland 2017, het tweejaarlijkse geefonderzoek van de Vrije Universiteit. De jubileumeditie van Geven in Nederland werd vanmiddag gepresenteerd in het Auditorium van de VU met een debatprogramma, geleid door DDB-hoofdredacteur Charles Groenhuijsen. Daarin werden een kleine driehonderd vertegenwoordigers uit de sector, wetenschap, overheid en bedrijfsleven bijgepraat over de nieuwste cijfers en trends. 
 
Niet voor niets kan deze jubileum-editie van 'Geven in Nederland' rekenen op grote belangstelling, zowel van binnen als van buiten de sector. Vooral de terugblik op twintig jaar onderzoek naar ons geefgedrag maakt het mogelijk te kijken naar de dieperliggende trends. Daarmee is 'Geven in Nederland' naast 'Giving USA' het enige onderzoek in de wereld dat dit door de (longitudinale) opzet mogelijk maakt en het verschaft ons onschatbare inzichten in de ontwikkeling van geven in geld, tijd, goederen en kennis voor de goede zaak. 

In deze speciale editie geven wij u de kernbevindingen van het onderzoek. Deze zijn ook voor de niet-abonnees van DDB Journaal beschikbaar via: www.geveninnederland2017.nl
Wilt u het complete onderzoek lezen, met alle details over de belangrijkste geefbronnen ( huishoudens, bedrijven, fondsen, nalatenschappen, goede doelenloterijen & vrijwilligerwerk) en met de bevindingen van twintig jaar onderzoek, inclusief alle tabellen en grafieken, dan kunt u het boek 'Geven in Nederland 2017' bij ons bestellen: klik hier.
 
P.S. Volgende week verschijnt het DDB Journaal niet in verband met Koningsdag. U kunt de eerstvolgende reguliere editie weer op 4 mei aanstaande in uw mailbox verwachten. In de tussentijd kunt u ons natuurlijk blijven volgen op onze website, via Facebook en via Twitter.
gerelateerde items