Toon alles (3)

13 miljoen gemiste kansen

16 maart 2017, 06:00
13 miljoen gemiste kansen
13 miljoen gemiste kansen
(Dit is een officiële verklaring van de regering van Het Land van Goed Doen)
 
De regering van Het Land van Goed Doen heeft vanochtend met belangstelling kennisgenomen van de uitslag van de Tweede Kamerverkiezingen in buurland Nederland, maar heeft daarover geen oordeel. Wel hechten wij eraan onze verbazing uit te spreken over de aanloop naar deze verkiezingen.
 
Uw zelfbenoemde regering had zich voorbereid op vele verzoeken van Nederlandse politici en ambtsdragers om in ons land campagne te mogen voeren voor de genoemde verkiezingen. In het Land van Goed Doen wonen immers uitsluitend mensen met een dubbele nationaliteit en zij vormen met bijna 13 miljoen een zeer aantrekkelijke electorale doelgroep. Al onze inwoners steunen van oudsher partijen die zich inzetten voor een maatschappelijk doel. Zij doen dat door giften en vrijwilligerswerk.
 
Ronduit verbazingwekkend is derhalve dat geen enkele aanvraag is binnengekomen, terwijl de regering van Het Land van Goed Doen nadrukkelijk alle landingsrechten in haar land had vrijgegeven en het canvassen bij haar populatie juist als ‘zeer wenselijk’ had omschreven.
Nochtans bleek er geen enkele belangstelling om ook maar 1 van de 13 miljoen stemmen te winnen binnen ons land.
 
Wij noemen dat een gemiste kans van mythische proporties en wensen buurland Nederland vast succes met de formatie van een nieuw kabinet. Mocht die een kort leven beschoren zijn en moeten er nieuwe verkiezingen worden uitgeschreven, dan persisteren wij in onze open invitatie.
 
De zelfgekozen regering van Het Land van Goed Doen
 
gerelateerde items