Onderzoek Health Foundation Limburg: Voor de generaties van nu en morgen

Onderzoek is van levensbelang. Health Foundation Limburg maakt zich sterk voor medischwetenschappelijk onderzoek. Onderzoek dat echt verschil kan maken voor iemand die ziek is. Omdat er weer een toekomst is, omdat herinneringen niet meer vervagen. Of omdat u weer onbelemmerd kunt leven.

Dit willen wij als organisatie concreet bereiken
Gezondheid is zo kostbaar en moet gekoesterd worden. Dat besef dringt eens te meer op, als u of uw naasten iets overkomt. Onderzoekers van het Maastricht Universitair Medisch Centrum+ (Maastricht UMC+) en partner ziekenhuizen zijn dagelijks met gezondheid bezig. Deze onderzoekers en alle patiënten voor wie zij zich inzetten, verdienen onze ondersteuning.

Op deze manier kunnen major donors onze organisatie concreet steunen
Er zijn verschillende mogelijkheden hoe u een onderzoek kunt steunen. U kunt uw gift direct koppelen aan een door u gekozen onderzoeksproject op het gebied van hart- en vaatziekten, kanker, alzheimer, geestelijke gezondheidszorg en kindergeneeskunde. Graag gaan we hierover met u in gesprek of raadpleeg onzewebsite www.hfl.nl Ook kunt u ons steunen via een periodieke schenking, een Fonds op Naam of via uw testament.

Belangrijkste resultaten over het afgelopen jaar
In 2019 heeft de Health Foundation Limburg met steun van onze gevers een mooie bijdrage kunnen leveren aan medisch wetenschappelijk onderzoek op het gebied van hart- en vaat- ziekten, kanker, alzheimer, geestelijke gezondheidszorg en kindergeneeskunde.

Concrete plannen/projecten
Medisch onderzoek blijft nodig voor de generaties van nu en morgen. Onderzoek dat leidt tot een goede behandeling en een betere kwaliteit van leven. Daar is veel geld voor nodig. In 2021 gaan we verder met de financiële ondersteuning van onze onderzoeksprojecten.

Besteed aan doelstelling in 2019
1.450.000 euro

Major donors kunnen contact opnemen met:
Ellen van de Ven, directeur Health Foundation Limburg, e.vandeven@hfl.nl / 06-12325691.


ALGEMENE INFORMATIE
Health Foundation Limburg

www.hfl.nl
info@hfl.nl
043 407 73 63

Directeur: E.J.M.C. van de Ven 
Voorzitter: Drs. G.J.H.C.M. Peeters 
Doelstelling: Fondsen werven voor medisch onderzoek

Gestart in 2008 
Anbi-beschikking Ja
IBAN NL09 INGB 0000 006260 
KvK 41077893