De Dikke Blauwe Journaal: krijg ook het 'donderdag-gevoel...'

Elke donderdag een gratis opiniemagazine in uw mailbox
Elke donderdag een gratis opiniemagazine in uw mailbox
Elke donderdag* ontvangen de intussen meer dan 3.000 leden De Dikke Blauwe Journaal in hun mailbox: een opiniemagazine bomvol nieuws, achtergrond en (pittige) commentaren. DDB Journaal wordt goed gelezen door directeuren en bestuursleden van charitatieve organisaties, ngo's, major donors & hun adviseurs, wetenschappers, landelijke pers & RTV en politici op zowel lokaal als nationaal niveau.

DDB Journaal brengt overzichtelijk al het nieuws over doneren & sociaal investeren en duidt dit in commentaren en columns. De hoofdredactie wordt gevormd door de ervaren journalisten Edwin Venema en Charles Groenhuijsen en wordt bijgestaan door drie vakhoofdredacteuren, ieder prominent expert op hun gebied: mr. dr. Ineke Koele (Tax & Legal), Roderik Bolle (Investment Managament, Governance & Accounting) en dr. Peter Scholten (Social Impact).

DDB Journaal is aanwezig - ook voor opnamen van DDB TV - op alle belangrijke evenementen en conferenties en doet daarvan direct verslag. In DDB Journaal vindt u verder relevante bestuurswisselingen, wetenschappelijk onderzoek, een altijd actuele agenda. Huiscolumnist ir. Han Schuringa zorgt voor pittige commentaren. Voor 'hot news' komt DDB Journaal regelmatig met extra edities.

Een abonnement op DDB Journaal is nu GRATIS!

Gratis & géén kleine lettertjes
Een abonnement op het wekelijkse, digitale opiniemagazine De Dikke Blauwe Journaal (voorheen: Filanthropium Journaal) is vanaf nu geheel gratis. Door een grote financiële injectie van Lenthe Foundation kunt u DDB Journaal voortaan kosteloos ontvangen. Een gratis abonnement verplicht u tot niets: bij ons geen 'kleine lettertjes'. U kunt toezending van DDB Journaal op elk gewenst moment stoppen.
 
Zo ontvangt u wekelijks gratis DDB Journaal in uw mailbox!
Elke donderdagochtend om 7.30 uur in uw mailbox: een compleet magazine over doneren & sociaal investeren met: het laatste nieuws, achtergrondverhalen, columns en commentaren.

Aanmelden voor DDB Journaal

Vul hieronder uw gegevens in en uw aanvraag wordt z.s.m. verwerkt.
Voornaam
Achternaam
Organisatie
Functie
E-mail

DDB gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden.
NB: Als u bij e-mail kiest voor 'niet inschrijven' ontvangt u geen DDB Journaal!

Email
Directe post
Aangepaste online advertenties
U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@dedikkeblauwe.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons email-marketing platform. Door hieronder te klikken en dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.(gewijzigd)