Bedankt voor een geweldig geefjaar!

and a happy new year!
and a happy new year!
Het afgelopen jaar was voor De Dikke Blauwe het jaar van de doorbraak: nieuwe website, nieuw Journaal, De Blauwe Belofte, de dikste Dikke Blauwe jaargids ooit en heel veel meer lezers. Door een schenking van Lenthe Foundation is ons DDB Journaal vanaf 1 december helemaal kosteloos: zo kunnen nog veel meer mensen DDB als informatiebron raadplegen en kunnen wij nog beter onze missie vervullen: maatschappelijke vrijgevigheid in Nederland stimuleren.

Blij, en trots, zijn we om te zien hoe onze website www.dedikkeblauwe.nl door steeds meer mensen ontdekt wordt: niet alleen vanwege het nieuws, waar we bovenop zitten, maar ook doordat we zoveel artikelen, columns en reportages in onze digitale schatkamers hebben liggen. Binnen negen maanden braken wij met de geheel vernieuwde website door het plafond van een miljoen unieke views. Niet alleen van mensen binnen 'de sector', maar ook steeds meer 'buitenstaanders', zoals major donors en hun adviseurs. En sociale ondernemers, op zoek naar funding en draagvlak voor hun concepten om deze planeet een beetje leefbaarder te maken. 

Hartelijk dank dus voor alle steun, alle goede raadgevingen en het volgen van onze media, waaronder Facebook en Twitter. Die support maakt dat wij van 2017 een minstens zo schitterend filantropisch jaar gaan maken.
Wij wensen u en de uwen gezondheid, voorspoed en een geweldig geefjaar!

Namens het hele team van social enterprise Lenthe en De Dikke Blauwe,
Charles Groenhuijsen & Edwin Venema
►Nog niet 100% gratis gebaonneerd op het wekelijkse DDB Journaal, vol nieuws, opinie en duiding? Klik hier
Kent u collega's of relaties die geinteresseerd zijn in een gratis abonnement op DDB Journaal: stuur deze link door https://www.dedikkeblauwe.nl/news/abo