Toon alles (1)

Inschrijving Zuiderzee Klassieker 2016 geopend

8 april 2016, 16:00
Schrijf nu in voor de Zuiderzee Klassieker
Schrijf nu in voor de Zuiderzee Klassieker
Dit jaar stappen we weer op de fiets om geld bij elkaar te fietsen voor onderzoek naar darmkanker. Op zaterdag 24 september start de Zuiderzee Klassieker 2016 vanuit Almere - met als bijzonder tintje 'de gele trui'... Inschrijven kan nú, op www.zuiderzeeklassieker.nl, met ruim 10% korting voor vroege vogels!
 
Het startschot klinkt zaterdag 24 september in hartje Almere, waar de tocht van ruim 1.000 ZZK-deelnemers begint. Want samen trappen we darmkanker de wereld uit!
En de inschrijving… Die is nú geopend! Extra gunstig: vroege vogels die zich vóór 15 april aanmelden krijgen tijdelijk ruim 10% korting op het inschrijfgeld!
 
Fiets mee tegen darmkanker
Als darmkanker in een vroegtijdig stadium wordt opgespoord, zijn de overlevingskansen groter. Tijdige diagnose redt levens! Daarom zet de Maag Lever Darm Stichting zich samen met vrijwilligers, artsen, donateurs en het bedrijfsleven in om darmkanker te bestrijden.
De stichting richt zich op het gebied van darmkanker op drie speerpunten: meer kennis over de erfelijkheid van darmkanker, vroege opsporing en gepersonaliseerde behandeling. Daarmee redden we levens. 
 
In november 2016 maken we bekend welk(e) onderzoek(e) kan/kunnen starten dankzij de opbrengst van de Zuiderzee Klassieker van dit jaar. Met je deelname of sponsoring aan de Zuiderzee Klassieker maak je projecten mogelijk die stap voor stap naar dat doel toe werken: met je deelname, red je levens. Fiets daarom mee, alleen of met een team. Samen met je collega’s of vrienden.  
 
Schrijf je nu in!
Snelle aanmelders krijgen tot 15 april ruim 10% vroege vogel korting op het startbedrag van €28,50 (inclusief startpakket met de gele trui).
 
gerelateerde items