Toon alles (3)

Zomerspecials De Dikke Blauwe

6 juli 2017, 06:00
Zomerspecials De Dikke Blauwe
Zomerspecials De Dikke Blauwe
Dit is het laatste reguliere DDB Journaal voor het zomerreces. Onze redactie zit de komende tijd echter niet met het achterste op het strand en een cocktail in de hand, maar werkt hard aan de totstandkoming van de superdikke De Dikke Blauwe4, onze gedrukte jaargids die ook dit jaar absoluut niet door de brievenbus zal passen.
 
De komende weken informeren we u in speciale zomer-edities van DDB Journaal over de nieuwe gids: over wat er allemaal in komt te staan, de knallende lancering op 3 oktober en uiteraard hoe u aan een exemplaar komt. 
 
Mocht uw organisatie overigens nog geen paspoort en newsroom gereserveerd hebben, dan kan dat nog (net). Neem dan contact op met uitgever Johan Dijk (06-15894245) en verzeker uw organisatie van een plek in onze gedrukte Dikke, zodat u straks niet ontbreekt in hét hand- en inspiratieboek over doneren en sociaal investeren, dat al op de bureaus van notarissen, adviseurs, beleidsmakers, politici en bestuurders staat.
 
Vanaf donderdag 24 augustus krijgt u weer de vertrouwde, reguliere DDB Journaals in uw mailbox. Voor nu: een zonnige vakantie gewenst. En, o ja: vergeet niet uw exemplaar van De Dikke Blauwe4 te reserveren! Klik hier.
gerelateerde items