De Dikke Blauwe gaat met zomerreces. Tot in augustus!

Foto: Artem Beliaikin/Unsplash
Foto: Artem Beliaikin/Unsplash
1 juli 2021
Nieuws | | De Dikke Blauwe

De redactie van De Dikke Blauwe gaat met zomerreces. We zien elkaar 28 augustus weer terug. Maar ondertussen gebeurt er van alles achter de schermen.

Denk maar niet dat we niks meer van elkaar horen deze weken, want we blijven u op de hoogte houden met korte nieuwtjes en updates rond De Dikke Blauwe. En... volgende week verschijnt natuurlijk ons Dikke Blauwe Magazine! Een groot deel van dit magazine staat, met allerlei mooie interviews, in het teken van Corporate Power 2021 dat gaat plaatsvinden op 16 september in het AFAS Theater in Leusden. Natuurlijk staat er in het magazine ook een 'best of' selectie van onze wekelijkse steengoede online content.

Naast het Corporate Power symposium, zijn we achter de schermen ook al druk bezig met alle voorbereidingen rond Civil Power; hét burgerkracht symposium dat eind november 2021 staat gepland. Lekker druk allemaal! Een fijne vakantie kunnen we dus wel gebruiken, om te ontspannen en nieuwe energie en ideeën op te doen voor weer een half jaar De Dikke Blauwe. 

Tot in augustus!
Marjolein van Asdonck
hoofdredacteur


 
Ook het zomernummer van De Dikke Blauwe in je brievenbus? Bestellen doe je hier!