ZOA Vluchtelingenzorg bekroond met Socutera Prijs

29 november 2006
Nieuws | | Goede doelen

Tijdens het Socutera-seminar in Hilversum werd afgelopen week de Socutera Prijs 2006 uitgereikt aan ZOA Vluchtelingenzorg. De uitzending van de hulporganisatie in de zendtijd van Socutera werd als het meest wervend en vertrouwenwekkend beoordeeld.


Sinds 1964 stelt Socutera op de publieke netten zendtijd beschikbaar aan goede doelen. Alle goede doelen komen in aanmerking, mits zij in het bezit zijn van een CBF-keur of verklaring van geen bezwaar.

 


Een van de doelen die uitzendt tijdens de zendtijd van Socutera is ZOA Vluchtelingenzorg, een organisatie die hulp verleent aan vluchtelingen, ontheemden en slachtoffers van rampen. De jury van de Socutera Prijs 2006 was lovend over het filmpje dat ZOA Vluchtelingenzorg in 2006 uitzond. De slogan boezemt vertrouwen in. Bovendien is de uitzending wervend en wordt een duidelijke boodschap overgebracht, aldus de jury.

 


Een vertegenwoordiger van ZOA Vluchtelingenzorg ontving de prijs uit handen van juryvoorzitter Ria Bremer tijdens een seminar in het instituut Beeld en Geluid in Hilversum.