Zij komen naar Civil Power (6): Ruud van de Ven

11 september 2018, 00:00
Ruud van de Ven: 'Bij Civil Power hoop ik ‘mooie’ mensen te ontmoeten die mij inspireren.'
Ruud van de Ven: 'Bij Civil Power hoop ik ‘mooie’ mensen te ontmoeten die mij inspireren.'
De aanmeldingen voor het live-event Civil Power, dat op 22 november wordt gehouden in De Balie, stromen binnen. Het wordt een bont gezelschap daar in Amsterdam: directeuren en leden van RvT’s van goede doelen, vermogensfondsen, vrijwilligersorganisaties, kerken en fondsenwervende non-profits in sport, cultuur, zorg, welzijn, onderwijs en wetenschap, maar ook major donors en venture philanthropists, politici, beleidsmakers bij de overheid, (social) entrepreneurs, wetenschappers en journalisten. Ruud van de Ven van Van Lanschot Private Office is er een van.

Journalist-publicist Jeroen Smit (‘De Prooi’) geeft leiding aan het programma met interviews, gesproken columns, een journalisten-panel, de bekendmaking van de DDB100 en de resultaten van De Civil Power Barometer. Ruud van de Ven is Wealth Manager Verenigingen en Stichtingen bij Van Lanschot Private Office. ‘Het is mijn ambitie, als vertegenwoordiger van een financiële instelling, mijn kennis en talenten in te zetten voor maatschappelijke instellingen. Deze instellingen leveren op hun beurt een belangrijke bijdrage door kwetsbare groepen in de samenleving te helpen. Bij de Civil Power-bijeenkomst hoop ik ‘mooie’ mensen te ontmoeten die mij inspireren en waarvoor ik het verschil kan maken.
 
Prikkelend wordt het zeker. ‘Ons staat een programma voor ogen dat wel een beetje mag schuren: geen gelikt congres-gedoe. Daar nodigt de locatie ook helemaal niet toe uit. En laat aan dagvoorzitter Jeroen Smit maar over om de deelnemers uit hun silo’s te trekken en over de heg te laten kijken’, aldus programmacommissie-voorzitter Marc van den Tweel.

Zij komen ook naar Civil Power:
Marc van den Tweel (Natuurmonumenten)
Tom Oostrom (Nierstichting)
Maarten van Dam (pymwymic)
Noa Lodeizen (Ashoka)
Ramses Man (Conservation International Europe)
Marc Damen (De Zonnebloem)
Annemiek Hoogeboom (Novamedia)
 
Ook deelnemen? Klik dan hier.
 

 
gerelateerde items