Toon alles (1)

Zelfstandige Medewerker Fondsenwerving bij Dokters van de Wereld

20 februari 2018, 16:00
Zelfstandige Medewerker Fondsenwerving bij Dokters van de Wereld
Zelfstandige Medewerker Fondsenwerving bij Dokters van de Wereld
Functie: Zelfstandige Medewerker Fondsenwerving
Organisatie: Dokters van de Wereld
Aantal uren: 10-30 uur (nul-uren contract)
Locatie: Landelijk
Vervaldatum: 28 februari
 
Dokters van de Wereld is de Nederlandse tak van de internationale medische organisatie Médecins du Monde, die in binnen- en buitenland opkomt voor het universele recht op gezondheid, waaronder het recht op en toegang tot gezondheidszorg, voor mensen die hiervan uitgesloten worden. Bij onze organisatie werkt een team van ruim 200 vrijwilligers en 25 betaalde krachten.

Waarom hebben wij vrijwilligers nodig?
Dokters van de Wereld is een not-for-profit organisatie en is afhankelijk van de inspanning van vrijwilligers om haar activiteiten uit te voeren. Vrijwilligers zijn een onmisbare spil voor onze organisatie. Dankzij hun inzet kan Dokters van de Wereld hulp verlenen aan kwetsbare mensen in Nederland.

Wat zijn je werkzaamheden?
Als Medewerker Fondsenwerving word je ingezet in je eigen regio om, op diverse locaties zoals winkelcentra en evenementen, donateurs te werven. Je gaat alleen of in teamverband donateurs werven in jouw regio. Daarbij maak je mensen enthousiast om een structurele donatie te doen voor Dokters van de Wereld. Als mensen interesse hebben schrijf je ze ter plaatse in voor een structurele machtiging. Je hebt dus geen administratieve rompslomp en hoeft niet met geld over straat. Je werkt minimaal 5 uur per week, in shifts van 5 uur. De indeling van de shifts gaat in overleg.

Je profiel
Je vindt het een uitdaging én je hebt de ambitie om met oprechte aandacht en interesse uit elk afzonderlijk contact het optimale resultaat te behalen. Daarbij is het uitdragen van de “gunfactor” zeer gewenst. Je werft met je hart voor dit doel.
Verder voldoe je aan onderstaande criteria:
  • Je voelt je betrokken bij het doel en wilt werven voor Dokters van de Wereld.
  • Je beschikt over een positieve instelling en bent fit en verzorgd.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
  • Je bent sociaal en maakt makkelijk contact.
  • Je hebt doorzettingsvermogen en een goed inlevingsvermogen.
  • Je bent minimaal 5 uur per week beschikbaar voor shifts van 5 uur.
  • Leeftijd tussen 16 en 70 jaar.
  • Commerciële ervaring is een pré.

Wij bieden
Een uitdagende en zelfstandige functie waarbij je een bijdrage kunt leveren aan de maatschappij. Je wordt verwelkomd en begeleid door een professioneel en collegiaal team binnen een informele organisatie. Tijdens het dienstverband worden reiskosten vergoed als je buiten je woonplaats werkt. Er bestaat een mogelijkheid dat je kunt doorgroeien naar de functie van Team-coördinator van een fondsenwervingsteam. We organiseren jaarlijks een personeelsuitje en andere sociale events, zodat je in contact blijft met je collega’s. Het bruto uurloon bedraagt € 12,00. Je werkt op basis van een nul-uren contract, waarbij je minimaal 10 tot 30 uur per week werkt. Daarnaast kun je in aanmerking komen voor extra beloning als je boven de vastgestelde targets presteert.

Procedure
Na een intake word je, bij gebleken geschiktheid, ingepland voor een proefdag, waarbij je ongeveer 5 uur zult meedraaien. Je wordt goed voorbereid om voor Dokters van de Wereld te gaan werven. Je leert hoe je mensen benadert en hoe je gespreks- en overtuigingstechnieken kunt toepassen.

Informatie & Sollicitatie
Ben je enthousiast geworden? Stuur dan uiterlijk woensdag 28 februari 2018 je CV en motivatiebrief via onze website: http://www.doktersvandewereld.org/vacature o.v.v. “Zelfstandige Medewerker Fondsenwerving” en vermeld via welk wervingskanaal je deze vacature hebt gevonden. Voor meer informatie over de inhoud van de vrijwilligersfunctie kun je contact opnemen met Laxmi Mohan, Junior Fondsenwerver: lmohan@doktersvandewereld.org.
 
gerelateerde items