Toon alles (1)

Zangeres P!nk wint prijs voor inzet goede doelen

1 november 2019, 06:00
Zangeres P!nk wint prijs voor inzet goede doelen
Zangeres P!nk wint prijs voor inzet goede doelen
De People's Champion Award, bestemd voor een maatschappelijk betrokken beroemdheid,  gaat dit jaar naar P!nk. Dat bericht Nu.nl. De zangeres krijgt de prijs voor haar werk voor goede doelen, maakte de organisatie van de Award bekend. De uitreiking vindt plaats op 10 november. Eerdere winnaars waren zangeres Gwen Stefani en actrice Jennifer Aniston.

P!nk is ambassadeur voor UNICEF. Ze liet wensen in vervulling gaan voor de Make-a-Wish Foundation, voerde campagne tegen honger in Afrika, en zette zich in voor mensenrechten. Vrijwilligers van Planned Parenthood, een Amerikaanse organisatie die veilige abortussen mogelijk maakt en anticonceptie verschaft, mochten informatie uitdelen tijdens een van haar concerten.  

Open minds

In een persverklaring liet P!nk optekenen: ‘Er zijn zoveel fantastische organisaties en mensen die elke dag uitzonderlijke dingen doen voor de gemeenschap. Zij zijn onze alledaagse strijders en kampioenen. Ze leren ons en onze kinderen dat het cool is om aardig te zijn, en dat verandering mogelijk is. Ik voel me vereerd deel van die verandering te zijn. Ik zal me in blijven zetten voor de waarheid, voor open minds en open harten.'

Bron: Nu.nl
 
gerelateerde items